Esküvői meghívó szerkesztő

Hogyan készíts online ingyen meghívót? Olvasd el a cikket és készítsd el a meghívót online ingyen meghívó szerkesztővel!

Esküvői meghívó szerkesztő:

esküvői meghívó szerkesztő

Lépj be a Canva ingyenes online képszerkesztő programba. A sablonok között keresd meg az esküvő meghívót, majd válassz egy ingyenes sablont. Ezután írd át a szöveget, válassz betűtípust, változtasd meg a hátteret, a színeket, ha szeretnéd és kész is a saját esküvői meghívód! Ezt online ingyen el tudod küldeni, vagy meg tudod rendelni nyomtatva a Canva-tól.

Meghívó tervező:

esküvői meghívó szerkesztő

Használd a Canva-t meghívó tervezésre. A felső keresősávba írd be, hogy milyen meghívót szeretnél készíteni. ha van kész sablon, akkor azonnal felkínálja azokat. Ha nincs, akkor válassz egy hasonlót és alakítsd át, vagy kezd egy új sablont és készíts sajátot.

Keresztelő meghívó készítés online

A Canva képszerkesztő programban keresztelő meghívó sablonok százai közül lehet választani. Írd be a keresőbe, hogy “keresztelő” és azonnal válogathatsz a szebbnél szebb sablonok közül.

esküvői meghívó szerkesztő

Keresztelő meghívó sablonok:

esküvői meghívó szerkesztő

Szülinapi meghívó készítése

Az eddigiekhez hasonlóan, használd a Canva-t! A keresőbe írd be, hogy “Születésnapi meghívó”. A cikk írásakor 248 sablon állt rendelkezésre szülinapi meghívó készítésére.

esküvői meghívó szerkesztő
esküvői meghívó szerkesztő

Vissza a fénykép szerkesztőkre.