Esküvői meghívó tervező

Hogyan készíts online ingyen esküvői meghívót? Olvasd el a cikket és készítsd el a meghívót online ingyen esküvői meghívó tervezővel!

Esküvői meghívó tervező:

esküvői meghívó tervező

Lépj be a Canva ingyenes online képszerkesztő programba. A sablonok között keresd meg az esküvő meghívót, majd válassz egy ingyenes sablont. Ezután írd át a szöveget, válassz betűtípust, változtasd meg a hátteret, a színeket, ha szeretnéd és kész is a saját esküvői meghívód! Ezt online ingyen el tudod küldeni, vagy meg tudod rendelni nyomtatva a Canva-tól.

Meghívó tervező:

esküvői meghívó tervező

Használd a Canva-t meghívó tervezésre. A felső keresősávba írd be, hogy milyen meghívót szeretnél készíteni. ha van kész sablon, akkor azonnal felkínálja azokat. Ha nincs, akkor válassz egy hasonlót és alakítsd át, vagy kezd egy új sablont és készíts sajátot.

Keresztelő meghívó készítés online

A Canva képszerkesztő programban keresztelő meghívó sablonok százai közül lehet választani. Írd be a keresőbe, hogy “keresztelő” és azonnal válogathatsz a szebbnél szebb sablonok közül.

esküvői meghívó tervező

Keresztelő meghívó sablonok:

esküvői meghívó tervező

Szülinapi meghívó készítése

Az eddigiekhez hasonlóan, használd a Canva-t! A keresőbe írd be, hogy “Születésnapi meghívó”. A cikk írásakor 248 sablon állt rendelkezésre szülinapi meghívó készítésére.

esküvői meghívó tervező
esküvői meghívó tervező

Vissza a fénykép szerkesztőkre.