Fénykép szerkesztő programok ingyen magyarul

GIMP fénykép szerkesztő programok ingyen magyarul

A GIMP egy nyílt forráskódú, ingyenes, letölthető, Linuxon, Mac-en és Windowson is használható képszerkesztő program. A funkciói vetekednek a Photoshop funkcióival és mindez ingyen elérhető.

Letöltés: https://www.gimp.org/

Nézd meg, hogyan kell retusálni GIMP-ben:

Canva

A Canva a legjobb online képszerkesztő program.A funkciói teljes mértékben az online megjelenéshez lettek kifejlesztve. Youtube, Facebook vagy Twitter fejlécet szeretnél? Válassz egy kész sablont és írd át! Facebook hirdetést szeretnél készíteni? Válassz egy Facebook hirdetés sablont! Kollázst, montázst szeretnél készíteni? Válassz egy kollázs sablont! Meghívótervezés? Sima ügy. Grafikusok százai dolgoznak azon, hogy nap mint nap újabb sablonok közül válogathass.

fénykép szerkesztő programok ingyen magyarul

Photopea fénykép szerkesztő program ingyen magyarul

A Photopea hasonlít leginkább a Photoshopra, nem véletlen a névválasztás. Képes a PSD fájlok kezelésére, valamint a GIMP XCF kiterjesztésének kezelésére is.

A funkcionalitása bővelkedik profi fényképszerkesztő programok által használt eszközökkel. Legyen szó retusálásról, eltüntetésről, hisztogramról, a Photopea rendelkezésre áll a böngésződben. A Photopea a személyes kedvencem 🙂

Magyar nyelvre is le van fordítva, automatikus fordítás, időnként nem nyelvhelyes.

https://www.photopea.com/

Fotor fénykép szerkesztő program ingyen

A fénykép szerkesztés még soha nem volt még ilyen egyszerű, mint a Fotorral, és egy igazi különlegesség, sminkelési effektusok is helyet kaptak a Fotorban. Ajak rúzsozás, szemhéjfestés, szempillaspirálozás, arcpír hozzáadása. Ez egy igazi sminkes képszerkesztő.

https://www.fotor.com/

A videó angol nyelvű, 4:45-től kezdve a sminkelési funkciókat mutatja be.  Azonnal használható, egyszerű és sminkel:)

Fotor retusálás angolul:

Pixlr fénykép szerkesztő program ingyen

A Pixlr az egyik legelterjedtebb online képszerkesztő, “fotosoppoló” program. Mindegyik eszközről használható, számítógépről biztosítja a legjobb funkcionalitást. Megtalálható benne minden olyan fontosabb funkció, amely a retusáláshoz szükséges.

https://pixlr.com/

Vissza a főoldalra: fénykép szerkesztő programok.