Fotóretusálás online

Online retusáló programok:

Fotor fotóretusálás online

A retusálás soha nem volt még ilyen egyszerű, mint a Fotorral, és egy igazi különlegesség, sminkelési effektusok is helyet kaptak a Fotorban. Ajak rúzsozás, szemhéjfestés, szempillaspirálozás, arcpír hozzáadása. Ez egy igazi sminkes képszerkesztő.

https://www.fotor.com/

A videó angol nyelvű, 4:45-től kezdve a sminkelési funkciókat mutatja be.  Azonnal használható, egyszerű és sminkel:)

Fotor retusálás angolul:

Photopea fotóretusálás online

A Photopea hasonlít leginkább a Photoshopra, nem véletlen a névválasztás. Képes a PSD fájlok kezelésére, valamint a GIMP XCF kiterjesztésének kezelésére is.

A funkcionalitása bővelkedik profi fényképszerkesztő programok által használt eszközökkel. Legyen szó retusálásról, eltüntetésről, hisztogramról, a Photopea rendelkezésre áll a böngésződben. A Photopea a személyes kedvencem 🙂

https://www.photopea.com/

Pixlr fotóretusálás online

A Pixlr az egyik legelterjedtebb online képszerkesztő, “fotosoppoló” program. Mindegyik eszközről használható, számítógépről biztosítja a legjobb funkcionalitást. Megtalálható benne minden olyan fontosabb funkció, amely a retusáláshoz szükséges.

https://pixlr.com/

GIMP

A GIMP egy nyílt forráskódú, ingyenes, letölthető, Linuxon, Mac-en és Windowson is használható képszerkesztő program. A funkciói vetekednek a Photoshop funkcióival és mindez ingyen elérhető.

https://www.gimp.org/

Nézd meg, hogyan kell retusálni GIMP-ben:

Photoshop

A Photoshop a legismertebb képszerkesztő program. Azért került a lista végére, mert fizetős, nagy gépigénye van és sok idő megtanulni a használatát. Amennyiben Photoshopban szeretnél retusálni, ezek a videók segíteni fognak megtanulni a megfelelő módszereket.

Vissza a főoldalra: fénykép szerkesztő programok.