Háttérkép szerkesztő

Először töröld ki a kép hátterét. Az üres háttér png formátumban marad meg, abba kell menteni. Ezután egy képszerkesztő programmal tegyél be új hátteret. A cikkben megtalálod a képszerkesztő programokat, amivel ezt el tudod végezni.

Remove.bg: gyors, igyenes és profi

háttérkép szerkesztő

Húzd be a képet az “Upload image” felületre és azonnal eltávolítja a kép hátterét. Bizonyos méret felett fizetős, ha ebbe a korlátba ütközöl, akkor csökkentsd le a kép méretét. Választhatsz új hátteret a képnek a remove.bg által felkínált hátterek közül. PNG formátumban tölti le a képet, ez megőrzi az átlátszó hátteret.

Hogy másik hátteret tudjál betenni, a háttér nélküli képet húzd be a Photopea online képszerkesztő programba, majd húzd be a hátterét is. A Photopea képes rétegeket kezelni, ezáltal több képet egybemosni. A listában megtalálod a Photopea programot is.

https://www.remove.bg/

Videó a remove.bg használatáról:

Photoretrica háttér eltávolítása online

háttérkép szerkesztő

A Photoretrica hasonló a Remove.bg-hez. Az online felületre be kell húzni a képet és automatikusan eltünteti a hátteret. A háttér eltávolítása nem annyira pontos, mint a Remove.bg esetében, de ki lehet javítani. 

https://photoretrica.com/hu/remove-background

Photoscissors háttér eltávolítása online

háttérkép szerkesztő

Szó szerint fénykép ollózást jelent. A használata ugyanaz, mint a fent felsorolt programoké. Csak fel kell tölteni a képet, egy kattintás és kész is a háttér eltüntetése. Ez sem olyan pontos, mint a remove.bg, viszont lehet pontosítani, javítani.

https://photoscissors.com/

Photopea háttérkép szerkesztő

háttérkép szerkesztő

A Photopea egy online ingyenes “photoshop”. Hasonló módszerrel kell dolgozni benne, mint a Photoshopban. Ebben a videóban a háttér eltüntetést láthatod. A képet húzd be a munkafelületre, majd a Kijelölés menüpont Mágikus kijelölés funkciójával rajzold be, amit meg akarsz tartani a képből és így el tudod tüntetni azokat a részeket, amiket nem akarsz látni a képen.

Ha képet vagy másik hátteret akarsz berakni, csak húzd be a munkafelületre. A jobb oldali oldalsávban a háttérkép rétege legyen a kép alatt, így működni fog a háttérkép szerkesztő.

https://www.photopea.com/

GIMP kép háttér eltávolítása

A GIMP az ingyenes, letölthető “photoshop”-nak felel meg. Ennek a használatához gyakorlat szükséges, de ebben szinte minden képszerkesztési feladatot el tudsz végezni.

https://www.gimp.org/

Videó, hogyan tüntesd el a hátteret GIMP-ben:

Vissza a fénykép szerkesztő programokra.

Szófelhő:

háttérkép szerkesztő
háttérkép szerkesztő program letöltése ingyen
háttér szerkesztő
háttérkép szerkesztés
fénykép háttér szerkesztő program
háttérkép készítő
fénykép háttér szerkesztő
fénykép háttér szerkesztő online

kép háttér szerkesztő

Célgép tervezés