Meghívó készítő

Hogyan készíts online ingyen meghívót? Olvasd el a cikket és készítsd el a meghívót online ingyen meghívó szerkesztővel!

Esküvői meghívó készítő

meghívó készítő

Lépj be a Canva ingyenes online képszerkesztő programba. A sablonok között keresd meg az esküvő meghívót, majd válassz egy ingyenes sablont. Ezután írd át a szöveget, válassz betűtípust, változtasd meg a hátteret, a színeket, ha szeretnéd és kész is a saját esküvői meghívód! Ezt online ingyen el tudod küldeni, vagy meg tudod rendelni nyomtatva a Canva-tól.

Meghívó készítő

meghívó készítő

Használd a Canva-t meghívó tervezésre. A felső keresősávba írd be, hogy milyen meghívót szeretnél készíteni. ha van kész sablon, akkor azonnal felkínálja azokat. Ha nincs, akkor válassz egy hasonlót és alakítsd át, vagy kezd egy új sablont és készíts sajátot.

Keresztelő meghívó készítő online

A Canva képszerkesztő programban keresztelő meghívó sablonok százai közül lehet választani. Írd be a keresőbe, hogy “keresztelő” és azonnal válogathatsz a szebbnél szebb sablonok közül.

meghívó készítő

Keresztelő meghívó sablonok:

meghívó készítő

Szülinapi meghívó készítő

Az eddigiekhez hasonlóan, használd a Canva-t! A keresőbe írd be, hogy “Születésnapi meghívó”. A cikk írásakor 248 sablon állt rendelkezésre szülinapi meghívó készítésére.

meghívó készítő
meghívó készítő

Vissza a fénykép szerkesztőkre.