Szülinapi poszter készítő program

Ingyenes online programok plakát készítésre:

Canva szülinapi poszter készítő program

szülinapi poszter készítő program

A poszter készítés nagyon könnyű a Canva-ban. Az ingyenes regisztráció után a felső keresősávba írd be, hogy “poszter” vagy “plakát”. A sablonok közül válassz egyet és alakítsd át az elképzelésednek megfelelően. Az ingyenes sablonok korlátozás nélkül letölthetőek, a fizetős sablonokért letöltés esetén fizetni kell.

A szülinapi poszter készítéséhez válassz ki egy sablont, de nem fontos, hogy milyet! Csak válassz ki egy ingyeneset, majd a következő ablakban, a keresőbe írd be, hogy “születésnap”, majd az ott megjelenő sablonok közül válassz! A sablon jobb alsó sarkában megjelenik, hogy ingyenes vagy fizetős, válassz ingyenes sablont.

szülinapi poszter készítő program

https://www.canva.com/

Videó a plakát készítéséről:

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.

Fotor – szülinapi poszter készítő program

szülinapi poszter készítő program

A Fotor szintén egy online képszerkesztő program, amiben a photoshophoz hasonló képszerkesztő funkciók mellett a beépített sablonok is vannak, amelyek felhasználásával sokkal könnyebb egy online vagy nyomtatott anyagot elkészíteni, mint nulláról kezdve. A “Create design” gombra kattintva lépsz a tervező alkalmazásba. 

A keresőmezőbe írd be, hogy “birthday” és máris megjelennek a születésnapi sablonok. A Fotorban sokkal több a  fizetős sablon, kevés ingyenes lehetőséget kínál.

szülinapi poszter készítő program

https://www.fotor.com/

Adobe Express:

szülinapi poszter készítő program

Egy rövid regisztráció után azonnal használható. Meg kell adni az országot, illetve a születési időt, a többihez képest ez lassítja néhány másodperccel a regisztrációt.

A használata, a kezelőfelülete hasonló az eddig bemutatott programokhoz. Több funkciót tartalmaz ingyen, mint a Canva, viszont minden angol, tehát magyarul esélytelen, hogy találunk valamit. Lassabban is fut, mint a Canva. Ami miatt betettem a listába, az az, hogy ingyenes és sok grafikus funkciót kínál a felhasználóknak.

A keresőbe írd be, hogy “birthday”, majd a birthday card, vagy a birthday celebration lehet jó választás a szülinapi poszter elkészítéséhez.

szülinapi poszter készítő program

https://spark.adobe.com/

szülinapi poszter készítő program

Postermaker – Typography maker

szülinapi poszter készítő program

Szintén angol nyelvű online ingyenes poszter szerkesztő program. A kezelőfelülete ennek a legegyszerűbb, leginkább átlátható. A legkevesebb funkciót tartalmazza, míg a fentiekben vannak képszerkesztő funkciók is, ebben az a legkevesebb. Inkább egy szövegszerkesztőhöz hasonlít. Az egyszerűsége előnye az, hogy ez igényli a legkevesebb erőforrást és ez a leggyorsabb. 

Itt az üres sablonról indulva kell elkészíteni a szülinapi posztert.

Vissza a főoldalra: fénykép szerkesztés.