Fénykép méret csökkentés

A legjobb fénykép méret csökkentők összegyűjtve. Megmutatom, hogyna tudod csökkenteni a fénykép méretét a hagyományos képszerkesztőkkel is.

Tinypng fénykép méret csökkentés

Talán a legismertebb, nagyon jó minőségben dolgozó fénykép méret csökkentő online program. Húzd be a képet/képeket és automatikusan elvégzi a feladatot. Töltsd le és kész is vagy. https://tinypng.com/

fénykép méret csökkentés

Optimizilla fénykép méret csökkentés

Szintén jó minőségben dolgozó fénykép méret csökkentő online program. Húzd be a képet/képeket és automatikusan elvégzi a feladatot. Töltsd le és kész is vagy. https://imagecompressor.com/

fénykép méret csökkentés

Compressor fénykép méret csökkentés

Egy újabb jó minőségben dolgozó fénykép méret csökkentő online program. Húzd be a képet/képeket és automatikusan elvégzi a feladatot. Töltsd le és kész is vagy. https://compressor.io/

fénykép méret csökkentés

Photopea fénykép méret csökkentés

A Photopea egy online ingyenes “photoshop”. Hasonló módszerrel kell dolgozni benne, mint a Photoshopban. A képet húzd be a munkafelületre, majd a Fájl menü Exportálás mint menüpontban válaszd a JPG menüpontot.

Megjelenikegy csúszka. Ahogy mozgatod balra, egyre kisebb méretre menti le.

https://www.photopea.com/

fénykép méret csökkentés
fénykép méret csökkentés

Pixlr fénykép méret csökkentés

A Pixlr az egyik legelterjedtebb online képszerkesztő, “fotosoppoló” program. Mindegyik eszközről használható, számítógépről biztosítja a legjobb funkcionalitást. A munkafelületre húzd be a képet és máris lehet szerkeszteni.

A Pixlr nyitóoldalán választhatsz a Pixlr X és Pixlr E között. A Pixlr E a hagyományos, photoshopra emlékeztető, kicsit bonyolult felülettel fogad, míg a Pixlr X egy áttekinthetőbb, egyszerűbb kezelőfelülettel.

Fénykép méretének csökkentése online: Válaszd a File menü Save menüpontját, a JPG vagy PNG formátumot. Megjelenik egy párbeszédpanel, hogy milyen méretebn szeretnéd lementeni. A csúszkát mozgatva egyre kisebb méretre tömöríti. A csúszka alatt lévő gombokkal is tudsz módosítani, High: jó minőség, Med: közepes, Low: gyenge minőség (nagy tömörítés).

https://pixlr.com/e/

fénykép méret csökkentés

Vissza a főoldalra: fénykép szerkesztő programok.

Tovább a retusáló programokra.

Meghívó tervezés

Háttér eltávolítás