Kép homályosítás online

A kép homályosítását a “Blur” funkcióval tudod elvégezni. Ezt a legtöbb online képszerkesztő program tartalmazza. A cikkben bemutatom, hogy az egyes képszerkesztő programokban hogyan tudod a képet homályosítani.

Pixlr kép homályosítás online

A Pixlr az egyik legelterjedtebb online képszerkesztő, “fotosoppoló” program. Mindegyik eszközről használható, számítógépről biztosítja a legjobb funkcionalitást. A munkafelületre húzd be a képet és máris lehet szerkeszteni.

A Pixlr nyitóoldalán választhatsz a Pixlr X és Pixlr E között. A Pixlr E a hagyományos, photoshopra emlékeztető, kicsit bonyolult felülettel fogad, míg a Pixlr X egy áttekinthetőbb, egyszerűbb kezelőfelülettel.

Homályosítás a PXLR E programmal: a bal oldali funkciók között a csepp ikon a Blur, zet válaszd ki, majd az ecsettel homályosítsd el kép részeit.

Kép homályosítás online

https://pixlr.com/e/

Photopea kép homályosítás online

A Photopea egy online ingyenes “photoshop”. Hasonló módszerrel kell dolgozni benne, mint a Photoshopban. A képet húzd be a munkafelületre, majd a Szűrő menü Életlenítés menüpontjában a Gauss-életlenítést válaszd ki az egész kép homályosítására.

Ha csak egy részét akarod homályosítani, akkor a csapp ionra kattintva az ecsettel végezhető el a homályosítás. A méret beállítás az ecset méretét változtatja, a keménység pedig azt, hogy az egérgomb lenyomásával mekkora sugárban homályosítson, Ha csökkented a keménységet, finomabb, pontosabb munkát tudsz végezni.

https://www.photopea.com/

Kép homályosítás online
Kép homályosítás online

Fotor kép homályosítás online

A Fotor egy kiváló, ingyenes, regisztrációval használható képszerkesztő program. Egyes funkciói prémium előfizetés után érhetőek el, viszont az ingyenes verzió is rengeteg hasznos funkciót tartalmaz. Ebben a kép egy bizonyos részét tudod homályosítani, kör alakban vagy sávban. A fogópontokkal szélesebb vagy keskenyebb szakaszt tudsz élesíteni.

https://www.fotor.com/

Kép homályosítás online

Vissza a főoldalra: fénykép szerkesztő programok.

Tovább a retusáló programokra.

Meghívó tervezés

Háttér eltávolítás

Szófelhő:

kép homályosítás
háttér homályosítás online
kép homályosítás online
fotó homályosítás
háttér homályosítás
fénykép háttér homályosítás
hatter elhomalyositas
kép háttér homályosítás
fotó háttér homályosítás
kép elhomályosítása
fénykép homályosítás
arc homályosítás
fénykép háttér elmosása
háttér elmosása
homályosítás

célgép tervezés