Kép homályosítás online

A kép homályosítását a “Blur” funkcióval tudod elvégezni. Ezt a legtöbb online képszerkesztő program tartalmazza. A cikkben bemutatom, hogy az egyes képszerkesztő programokban hogyan tudod a képet homályosítani.

Pixlr kép homályosítás online

A Pixlr az egyik legelterjedtebb online képszerkesztő, “fotosoppoló” program. Mindegyik eszközről használható, számítógépről biztosítja a legjobb funkcionalitást. A munkafelületre húzd be a képet és máris lehet szerkeszteni.

A Pixlr nyitóoldalán választhatsz a Pixlr X és Pixlr E között. A Pixlr E a hagyományos, photoshopra emlékeztető, kicsit bonyolult felülettel fogad, míg a Pixlr X egy áttekinthetőbb, egyszerűbb kezelőfelülettel.

Homályosítás a PXLR E programmal: a bal oldali funkciók között a csepp ikon a Blur, zet válaszd ki, majd az ecsettel homályosítsd el kép részeit.

Kép homályosítás online

https://pixlr.com/e/

Photopea kép homályosítás online

A Photopea egy online ingyenes “photoshop”. Hasonló módszerrel kell dolgozni benne, mint a Photoshopban. A képet húzd be a munkafelületre, majd a Szűrő menü Életlenítés menüpontjában a Gauss-életlenítést válaszd ki az egész kép homályosítására.

Ha csak egy részét akarod homályosítani, akkor a csapp ionra kattintva az ecsettel végezhető el a homályosítás. A méret beállítás az ecset méretét változtatja, a keménység pedig azt, hogy az egérgomb lenyomásával mekkora sugárban homályosítson, Ha csökkented a keménységet, finomabb, pontosabb munkát tudsz végezni.

https://www.photopea.com/

Kép homályosítás online
Kép homályosítás online

Fotor kép homályosítás online

A Fotor egy kiváló, ingyenes, regisztrációval használható képszerkesztő program. Egyes funkciói prémium előfizetés után érhetőek el, viszont az ingyenes verzió is rengeteg hasznos funkciót tartalmaz. Ebben a kép egy bizonyos részét tudod homályosítani, kör alakban vagy sávban. A fogópontokkal szélesebb vagy keskenyebb szakaszt tudsz élesíteni.

https://www.fotor.com/

Kép homályosítás online

Vissza a főoldalra: fénykép szerkesztő programok.

Tovább a retusáló programokra.

Meghívó tervezés

Háttér eltávolítás