Montázs készítés

Canva montázs készítés

montázs készítés

A Canva sokoldalúságát mutatja, hogy a kollázsok készítésében is első osztályú ingyenes lehetőségeket kínál. Belépés után, a keresőbe írd be, hogy “kollázs”, majd üss egy entert. Azonnal több, mint 5000 db sablon kínál fel. Ha egyik előre elkészített sablon sem felel meg az elképzeléseidnek, készítsd el saját magad!

Fotor montázs készítés

A Fotor szintén egy online képszerkesztő program, amiben a photoshophoz hasonló képszerkesztő funkciók mellett beépített sablonok is vannak, amelyek felhasználásával sokkal könnyebb egy online vagy nyomtatott anyagot elkészíteni, mint nulláról kezdve. A “Create collage” gombra kattintva lépsz a tervező alkalmazásba.  A keresőmezőbe írd be, hogy “collage” és máris megjelennek a kollázs sablonok. A Fotorban sokkal több a  fizetős sablon, kevés ingyenes lehetőséget kínál. https://www.fotor.com/

montázs készítés

Adobe Express montázs készítés

Egy rövid regisztráció után azonnal használható. Meg kell adni az országot, illetve a születési időt, a többihez képest ez lassítja néhány másodperccel a regisztrációt.

A használata, a kezelőfelülete hasonló az eddig bemutatott programokhoz. Több funkciót tartalmaz ingyen, mint a Canva, viszont minden angol, tehát magyarul esélytelen, hogy találsz kész sablont. 

A keresőbe írd be, hogy “collage”, majd a bal oldalon megjelenő sabolonok között tudsz választani. Ebben is nagyon kevés az ingyenes sablon.

montázs készítés

Vissza a főoldalra: fénykép szerkesztő programok.

Tovább a retusáló programokra.

Meghívó tervezés

Háttér eltávolítás